Arkivnetværk for statslige myndigheder

Tilbud til dig, der er ansat i en statslig myndighed og beskæftiger sig med journaler, ESDH-system eller digital informationsstyring. Mød fagfæller og dan netværk på tværs af myndigheder.

Møder i Arkivnetværket er åbne og uformelle, der vil være fokus på konkrete problemstillinger og erfaringsudveksling.

Formålet er at give de enkelte deltagere ny inspiration og bedre værktøj til arbejdet med journaler samt it-systemer med og uden dokumenter, med særlig henblik på arkivdannelsen. Uanset om du er ansat i en lille undervisningsinstitution eller i en stor styrelse, er der her mulighed for at udveksle erfaring og få nye input.

Der er ingen medlemspligt, og der er gratis adgang. Det eneste krav er, at deltageren er ansat i en statslig myndighed og beskæftiger sig med journalisering, digital informationsstyring eller lignende.

Møderne afholdes 4 gange årligt i Rigsarkivet, København. De begynder med et oplæg, og bagefter drikker vi en kop kaffe og taler om arkivfaglige spørgsmål.

Arkivnetværksmøder i 2019

Torsdag d. 7. marts kl. 13-15: Dokumenthåndtering og informationsstyring ved Document Manager Stella Borne Mikkelsen, Banedanmark. Er afholdt.

Torsdag d. 6. juni kl. 13-15: Ressortændringer og it-systemer ved ESDH-konsulent Lis Ehlers Starup, Justitsministeriet. Er afholdt.

Torsdag d. 19. september kl. 13-15: Er afholdt.

Torsdag d. 5. december kl. 13-15: Vi arbejder på et godt jule-emne! Du kan allerede tilmelde dig her