tirsdag 22. aug. 2017

Spørg Rigsarkivet

Ny vejledningsservice med vidensbank. Få skriftlig vejledning, læs andres spørgsmål til Rigsarkivet og bidrag med dine egne.

Rigsarkivet lancerer vejledningsservicen Spørg Rigsarkivet, en videreudvikling af Spørg Arkivaren. Vi håber, at du vil hjælpe med at opbygge vores nye vidensbank med dine spørgsmål.

Svar via din e-mail, indenfor 24 timer

Arkivfaglige spørgsmål sendes fremover via formularen Spørg Rigsarkivet og du vil få svar via din e-mail, indenfor 24 timer på hverdage.

Vidensbank

Som noget nyt vil du blive bedt om at tage stilling til, om Rigsarkivet må publicere dit spørgsmål og medfølgende svar i anonymiseret form – og jo flere spørgsmål og svar der er i vidensbanken, desto bedre adgang til hjælp og vejledning vil der være. Spørgsmål og svar vil blive lagt ind i en tematisk opbygget vidensbank på sa.dk, som vil blive søgbar og tilgængelig for alle, når den bliver lanceret i løbet af efteråret 2017.

Rigsarkivet forbeholder sig retten til ikke at publicere et spørgsmål i vidensbanken, selvom brugeren har givet accept til publicering. Spørgsmål og svar med personfølsomt indhold vil naturligvis ikke blive publiceret.