tirsdag 27. okt. 2020

Efteråret på Rigsarkivets læsesale – med mundbind og frivilligvejledning på pause

Rigsarkivets læsesale er åbne, men du skal bruge mundbind og de frivillige vejledere holder pause på grund af corona.

Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal vi alle bære mundbind eller visir, når vi færdes indendørs i det offentlige rum. Det gælder derfor også på alle Rigsarkivets læsesale. Reglerne gælder fra det øjeblik, du træder ind i en offentlig bygning, men du kan tage dit mundbind/visir af, når du sidder på din plads på læsesalen. Rigsarkivets medarbejdere vil selvfølgelig også bære mundbind/visir, når du møder dem på læsesalene.

Du kan læse mere om korrekt brug af mundbind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

De frivillige vejledere holder pause

Frivilligvejledningen er desværre midlertidigt lukket på grund af corona, foreløbigt frem til 1. december. Årets sidste vejledning i Aabenraa, der skulle have fundet sted den 12. november, er pt. udskudt til den 10. december. Ændringer kan forekomme så hold øje med arrangementskalenderen.

Sprit af, hold afstand og vis hensyn

Af hensyn til både din og medarbejdernes sikkerhed, gælder en række øvrige retningslinjer og begrænsninger på læsesalene, der sikrer at vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Orienter dig i Rigsarkivets retningslinjer inden du besøger læsesalen og følg altid myndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk.

Denne nyhed er opdateret 30. oktober 2020.