tirsdag 6. mar. 2018

Mød Rigsarkivet til Historiske Dage den 10.-11. marts 2018 i København

Igen i år kan du møde Rigsarkivet i vores stand på Historiske Dage, der finder sted i weekenden den 10. og 11. marts 2018 i Øksnehallen i København. Der er adgang for publikum kl. 10:00-18:00.

Rigsarkivets stand er hele 36m2, og du vil her kunne opleve lidt af hvert. Der vil være arkivquizzer, doodling af historiske underskrifter og meget andet sjovt. Samtidig vil du kunne spørge vores arkivarer om lidt af det hele, da der vil sidde vejledningspersonale hele weekenden. Sidste år blev vi faktisk kåret til årets stand – så vi har noget at leve op til…! Du finder Rigsarkivet i stand nummer 53.

Vild med historie

Historiske Dage er en festival for dig, der er vild med historie. Du kan opleve spændende udstillinger, prøve nye formidlingsformer, møde interessante mennesker og få gode tilbud. Museer, arkiver, medier, forlag foreninger og forhandlere af historiske varer møder publikum i alle aldre.

Cremen af dansk historieformidling

Der er 60 publikumsinvolverende stande, der står klar til at fascinere og inspirere. Samtidig er der 130 optrædener, debatter, samtaler, foredrag og reenactments på de 4 forskellige scener. Du vil med andre ord opleve cremen af dansk historieformidling.

Læs mere om Historiske Dage 2018

Køb din billet hjemmefra