onsdag 14. nov. 2018

Arkivalieronlines indhold inddelt i flere emner for bedre overblik

Indholdet (samlingerne) på Arkivalieronline er blevet inddelt i flere emner, der skal give et bedre overblik og gøre det lettere at finde det, du søger.

Ændringerne er sket på baggrund af ønsker fra vores brugere om et bedre overblik over Arkivalieronlines indhold, og flere brugere har deltaget i brugertest af de nye emner/temaer.

Find de nye emner

Alle emnerne bliver vist på indgangssiden til Arkivalieronline. På forsiden af sa.dk finder du links til de mest benyttede emner (kirkebøger, folketællinger, lægdsruller og skifter) samt til sa.dk/ao, hvor du kan se dem alle.

Sådan påvirkes gamle links

Links til de enkelte samlinger (som f.eks. dødsattester) og indgangen til Arkivalieronline gennem arkivdatabasen Daisy påvirkes ikke.

Hvis du har direkte links til emner, som nu er væk, f.eks. Øvrige samlinger og Find din slægt, vil du blive omdirigeret til indgangssiden til Arkivalieronline.

Vi hører gerne fra dig

Vi håber, du får glæde af Arkivalieronlines nye opdeling. Har du kommentarer eller oplever du fejl, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til os via formularen her.