Køb dokumentation for uddannelsesforløb

Mangler du dokumentation for dit uddannelsesforløb? Hos Rigsarkivet kan du mod betaling få dokumentation for dit uddannelsesforløb, såfremt uddannelsesinstitutionen har afleveret arkivalier. Det drejer sig bl.a. om arkivalier fra gymnasier og HF samt visse videregående uddannelsesinstitutioner.

Hvem kan bestille dokumentation?

Hvis du har afbrudt et uddannelsesforløb og ikke har dokumentation for den del af uddannelsen, som du gennemførte, kan Rigsarkivet udarbejde en sådan dokumentation.

Det forudsætter dog, at uddannelsesinstitutionen har afleveret arkivalier til Rigsarkivet.

Der kan kun bestilles dokumentation for eget uddannelsesforløb. Hvis du bestiller for en anden person, skal der fremsendes en fuldmagt.

Hvilke uddannelsesinstitutioner?

Rigsarkivet kan tilbyde at udstede bekræftede udskrifter af uddannelsesforløb fra studentereksamen, HF-eksamen og visse videregående uddannelsesinstitutioner.

Hvilke oplysninger skal arkivet bruge?

For at finde dokumentation for et uddannelsesforløb skal arkivet bruge en række oplysninger:

  • Dit fulde navn på uddannelsestidspunktet
  • Uddannelsesinstitutionens navn ( både institutionens og byens navn )
  • År
  • Evt. linje, hold eller lign.

Tips

Er arkivalierne endnu ikke afleveret til Rigsarkivet, skal du henvende dig til den pågældende uddannelsesinstitution, der kan hjælpe dig. Institutioner, som ikke afleverer til Rigsarkivet, kan have afleveret arkivalierne til Stadsarkiver og kommunale arkiver.

Du kan tjekke i arkivdatabase Daisy, om Rigsarkivet har arkivalier fra den uddannelsesinstitution, hvor du har gået. Du kan også kontakte Rigsarkivet for at høre, om vi har arkivalier fra den pågældende institution.

Mangler du dit eksamenbevis, se her:

Udskrift af eksamensresultater – bestil her

Bestil dokumentation for uddannelsesforløb

Bestilling for uafsluttet uddannelsesforløb. Felter med * skal altid udfyldes.
  • Se pris øverst til højre på siden

 

NB: Vær opmærksom på, at din henvendelse først er gået igennem, når du har modtaget en kvitteringsmail på den oplyste mailadresse.