Bestil bevis for din eksamen

Her kan du gratis bestille dokumentation for din uddannelse. Både dit eksamensbevis for en uddannelse, du har gjort færdig og dokumentation for uafsluttede forløb.

Rigsarkivet kan have informationer om dine eksaminer og gennemførte uddannelsesforløb frem til 2016. Det er dog langt fra alle oplysninger vi har, der er så nye. Du kan med fordel starte med at spørge dit uddannelsessted, så du undgår at vente forgæves på et svar fra os.

Rigsarkivet har alt materiale fra

  • folkeskoler til og med 1978
  • gymnasiale uddannelser til og med 1988 og for perioden 1992-2009

Hvis du har taget din uddannelse andre steder eller uden for ovennævnte tidsrum, så kontakt uddannelsesstedet først.

Vi kan ikke finde dine oplysninger via dit CPR-nummer

De uddannelsesinstitutioner, der i sin tid har skabt dokumenterne, har oftest ordnet deres sager anderledes end ud fra CPR-numre. For at finde frem til din dokumentation, skal vi ofte i flere forskellige registre, kartoteker og journaler.

Se en kort film om, hvordan vi finder oplysninger i arkiverne:

OBS: Du kan opleve stærkt forlænget sagsbehandlingstid på 3-6 måneder på din bestilling. Se Bekendtgørelse om midlertidig ophævelse af sagsbehandlingsfrister på arkivlovens område, ifbm. corona-restriktioner.

Bestil eksamensbevis eller dokumentation for uddannelseHar du problemer med at se blanketten? Åbn blanketten i et nyt vindue