Arkivalieronline

Se kirkebøger, folketællinger og andre arkivalier på nettet. Arkivalier er en fællesbetegnelse for gamle dokumenter, sager og protokoller. Det er dog ikke alt fra arkiverne, der er digitaliseret.

** NB – 19. nov. 2018 ** Vi arbejder i dag på inddeling af indholdet på Arkivalieronline i nye temaer/ kategorier. Du kan derfor opleve, at nogle links ikke virker, indtil vi er færdige med omlægningen. Tak for forståelsen.
Læs mere

Se arkivalier online

På Arkivalieronline finder du alle digitaliserede dokumenter. Når du vælger et emne nedenfor, sendes du til Arkivalieronline.


Kommende digitaliseringer på Arkivalieronline
Nye digitaliseringer på Arkivalieronline

Rapporter problemer, fejl og mangler

Arkivalieronline indeholder over 50 millioner billeder af scannede arkivalier. Det er mere, end man kan læse korrektur på, og derfor er vi glade for at få tips om fejl og mangler. Vi kan desværre ikke rette op på fortidens skjolder og mørke pletter, men gerne på forhold som skyldes fejl eller mangler i scanningen.

Sådan indberetter du fejl på Arkivalieronline

Oplever du andre tekniske problemer på Arkivalieronline, eller at noget ikke virker, som det skal, kan du skrive til os her

Se også: Support, vejledninger og hjælp til Arkivalieronline

+ Åben alle- Luk alle
 • Fejlrettelser på Arkivalieronline

  Vi retter løbende fejl på Arkivalieronline. Det gør vi på baggrund af en fejlliste, som består af de fejl, der er blevet og bliver indberettet af brugerne, samt de fejl som kommer frem ved Rigsarkivets egne fejlsøgninger.

  Fejllisten arbejder vi på at nå igennem i løbet af 2018. For at der ikke skal opstå en ny bunke fejl, arbejder vi samtidig med at rette de nye fejlindberetninger.

  Du kan i nedenstående oversigter se, hvilke fejl der indtil videre er rettet.

  Fejlrettelser på Arkivalieronline. Oktober 2018

  Fejlrettelser på Arkivalieronline. Juli 2018

  Fejlrettelser på Arkivalieronline. April 2018

  Fejlrettelserne oktober 2018: En del fejlrettelser, hvor manglende enkeltsider er digitaliseret og sat ind, hvor de mangler, samt mange rettelser i folketællinger.

  Vi melder ud her på siden og i nyhedsbrev, når de næste fejlrettelser er foretaget.

  De manglende billeder i kontraministerialbøgerne bliver rettet, når nye scanninger fra Ancestry kommer på Arkivalieronline. Læs mere om nyscanningerne her