Online Tastecafé: Introduktion til dødsattester

Vær med til at indtaste historiske dødsattester – sammen hver for sig

Vil du være med til at gøre Rigsarkivets unikke samling af historiske dødsattester let at finde og bruge for alle? Så vær med, når Rigsarkivet afholder online tastecafé med introduktion til indtastning af dødsattester.

Rigsarkivets unikke samling af historiske dødsattester er en fantastisk kilde til viden om hvordan vore forfædre levede og døde. På Rigsarkivets Indtastningsportal kan du være med til at afskrive dødsattesterne sammen med andre frivillige, så attesterne bliver lette at finde og bruge for alle. Samtidigt skabes der en database over danskernes dødsårsager gennem tiden.

Til den online tastecafé får du mulighed for at mødes online med andre frivillige indtastere og garvede korrekturlæsere til en demonstration af hvordan indtastningen foregår, og du får tips og tricks til indtastningsarbejdet.

Værter: Markus Schunck og Louise Cecilie Nielsen

Tastecaféen finder sted på Skype

Har du tilmeldt dig, modtager du dagen før tastecaféen et link til Skypemødet..

Tastecaféens tekniske vært vil være logget ind en halv time før tastecaféen starter, og hjælper nye skypebrugere godt i gang med onlinemødeformen.

Hent en guide til deltagelse i møder på Skype.

Tid og sted

  • Tid: 18. februar 2021, kl. 10.00-11.00
  • Sted: Webinaret afholdes via Skype. Det kræver hverken licens eller installation af software, blot en computer med internetforbindelse. Du får tilsendt link med adgang til Skypemødet dagen før, hvis du tilmelder dig arrangementet
  • Pris: Arrangementet er gratis

Tilmelding er nødvendig

For at vi kan sende dig et link til Skypemødet, skal du tilmelde dig.

  • Tilmeldingsfrist: 17. februar kl. 12.00

Tilmeld dig online Tastecafé d. 18. februar 2021