Frivillige vejledere – Hjælp til slægtsforskning og Intro til krøllede bogstaver

Ud over brugerhjælp, kan du på udvalgte torsdage også få en introduktion til et slægtshistorisk tema. Kig forbi læsesalen i Viborg, når Anton Blaabjerg giver dig en introduktion til læsning af gotisk skrift.

Før 1875 er alle kilder skrevet med gotisk skrift. Så hvordan kommer du i gang med at lære at læse gotiske bogstaver? Anton Blaabjerg giver dig en introduktion til at komme i gang med at tyde de krøllede bogstaver.

Brugerhjælp og intro

Har du brug for hjælp til din slægtsforskning? Er du ny slægtsforsker, eller er du kørt fast i et problem?  Du kan få hjælpe af erfarne slægtsforskere, når de tilbyder hjælp; bruger til bruger.

Ud over den almindelige brugerhjælp fra kl. 10.00 til 14.00 suppleres brugerhjælpen denne torsdag med introduktion til de krøllede bogstaver. Introduktionen er fra kl. 10.00 til 12.00.

Tid og sted

  • Sted: Rigsarkivet, Viborg
  • Tidspunkt: 10.00-12.00
  • Dato – Krøllede bogstaver: 21. oktober 2021
  • Pris: gratis

Praktisk

Medbring bærbar pc, som kan bruges til trådløst netværk.

Kommer I en eller to, er der ingen tilmelding. Hvis I er et større selskab, skal I lave en særskilt aftale. Her kan du kontakte Lene Fuglsang Majlandt på tlf. 40431452 eller ved at skrive til lenemajlandt@gmail.com

Andre introduktioner

 

Coronareglerne overholdes i samarbejde med Rigsarkivet.