Forskningens Døgn – Se og hør om Rigsarkivet i Odense indefra

I forbindelse med den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn kan du komme på rundvisning i Rigsarkivet, Odense.

Vidste du, at Rigsarkivet i Odense oprindeligt hed Provinsarkivet? At arkivet ligger, hvor Odense Slots køkkenhave i sin tid lå? At der i den gamle magasinbygning er 3,5 hylde km arkivalier? Eller at Rigsarkivet i Odense både tilbyder historiske arkivalier, crowdsourcing med frivillige og forskningsdata til studerende og forskere?

Bygningerne er fyldt med historier og inspiration, som vi gerne vil dele med alle, der har lyst til at se og lytte – og meget gerne også stille spørgsmål både under og efter rundvisningen.

Vil du indenfor i Rigsarkivet i Odense, så tilmeld dig en af vores tre rundvisninger.

Tid og sted

  • Sted: Rigsarkivet, Odense
  • Tidspunkt: kl. 13.00-14.00
  • Dato: 22. april 2020
  • Pris: gratis

Tilmelding

Tilmelding er påkrævet grundet sikkerheden og kan ske ved at sende en mail mærket ”Rundvisning, Forsknings Døgn” til lta@sa.dk.

Skriv i mailen, hvor mange du melder til og navne på disse. Der skal være min. 5 personer tilmeldt en rundvisning, før vi gennemfører den.

OBS! Medbringes der tasker og større jakker, vil I blive bedt om at efterlade disse i garderoben af hensyn til arkivalierne.

Om Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der hvert år strækker sig over en uge i april. Forskningens Døgn består af mere end 700 events og foredrag for folk i alle aldre og har årligt mere end 70.000 besøgende. I år finder festivalen sted fra den 20. til den 26. april.

Alle Forskningens Døgns arrangementer kan ses i den officielle eventkalender fra 1. april