Den Lille Kulturnat på Rigsarkivet 2019

For første gang nogensinde afholdes Den Lille Kulturnat i København. Aftenen er særligt for børn i alderen 2-12 år – og de er inviteret i Rigsarkivets gammeldags skriveværksted.

Til Den Lille Kulturnat kan du på Rigsarkivet komme og afprøve dine skriftkundskaber med traditionelle skriveredskaber.  I vores skriveværksted får du chancen for at skrive som “i gamle dage” med både fjerpen og blæk.

Aftenens arrangement byder også på konkurrencer, hvor du kan vinde præmier i Kahoot og samtidig få en rigtig sjov oplevelse med vores allesammens historie.

Rigsarkivet er desuden en del af en rejsen gennem Københavns Kulturkvarter, hvor børn hvert sted kan samle et klistermærke som stempel til deres helt eget kulturpas. Med et kulturpas har du rig mulighed for at udforske så mange steder som muligt. Hvor mange stempler kan du nå at samle?

De første 50 børn på hvert besøgssted får en mulepose med malebog og andre overraskelser sammen med deres pas.

Læs mere om at tage på rejse i Københavns Kulturkvarter i den officielle Facebookbegivenhed.

Praktiske oplysninger

  • Sted: Rigsarkivet, Tøjhusgade 1, 1218 København K
  • Tidspunkt: kl. 16.00-21.00
  • Dato: 15-03-2019
  • Pris: Den Lille Kulturnat kræver armbånd for alle over 12 år*

*Et armbånd koster 85 kr. og kan købes hos 7-Eleven og på musser i indre København og på Frederiksberg. En voksen med armbånd kan tage op til fire børn under 12 år med gratis.

Bliv klogere på billetter og betingelser på Kulturnattens hjemmeside.